Eventyr og Fortellinger nr 4: Posen med perlene

kr 190

Eventyret ”Posen med perlene” er den fjerde i serien ”Eventyr og fortellinger”.
Boken handler ikke bare om viktigheten av å kunne tilgi, men også om følgene av mangel på empati og kjærlighet i oppveksten.

Beskrivelse

Posen med perlene

Et eventyr i ord og bilder

Eventyret ”Posen med perlene” er den fjerde boken i serien ”Eventyr og fortellinger”. Bokens tema handler ikke bare om viktigheten av å kunne tilgi, men også om følgene av mangel på empati og kjærlighet i oppveksten

Det er bare i en kjærlighetsfull vekselvirkning at et menneske har mulighet til å oppdage sin egen dybde. Når det mister den, kjenner det behov for noe, men vet ikke hva det er det savner. Alt kjennes bare så uendelig tomt og meningsløst. Det er først når kjærligheten vekkes til live i et menneske, at det begynner litt etter litt å elske, bry seg og ta hånd om seg selv, bli det ekte autentiske menneske det var ment å være.
Et menneske som ikke klarer å la være å skyldbelegge andre personer for det de har påført ham av smerte og lidelse, vil oppleve at disse fortsetter å spise av hans overskudd, av hans energi. Derfor er det viktig å kunne tilgi, sette sine fiender fri, velsigne deres vei og la dem gå. Da spiser de ikke lenger av reservene og man gir seg selv muligheten til å bli et fritt menneske.

Boken er illustrert med 4 nydelige akvarelltrykk. Bildene er akvareller, malt i «stråleteknikk» hvor utallige tynne, gjennomsiktige lag med akvarellfarge er lagt opp på hverandre.
Format: 12 x 18 cm, 33 sider, innbundet i stiv perm.

Lydbok
Boken kan også bestilles som lydbok på CD – lest av forfatteren.
Bok og CD kan bestilles samlet eller hver for seg

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,165 kg
Dimensjoner 12 × 18 × 0,9 cm
ISBN

978-82-92556-12-2

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eventyr og Fortellinger nr 4: Posen med perlene”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *