Det kom ei jente gående

Det kom ei jente gående

Et eventyr i ord og bilder

Temaet i eventyret «Det kom ei jente gående» handler ikke bare om familiehemmeligheter men også om kjærlighetsløshet. I eventyret går begge deler i arv fra generasjon til generasjon fordi foreldregenerasjonene ikke har tatt et oppgjør med seg selv.

Eventyret «Det kom ei jente gående» ble skrevet i 2011. Det er 3. bok i serien «Eventyr og fortellinger» av samme forfatter.

Boken er illustrert med 4 nydelige akvarelltrykk. Bildene er akvareller, malt i «stråleteknikk» hvor utallige tynne, gjennomsiktige lag med akvarellfarge er lagt opp på hverandre.
Format: 12 x 18 cm, 33 sider, innbundet i stiv perm.

Tilbakemeldingen fra en leser:

Jeg har endelig hørt eventyret «Det kom ei jente gående» og vil bare si at jeg er veldig imponert og synes det er utrolig godt skrevet. Jeg husker at du alltid var utrolig god til å forme musikken og jeg synes jeg kjenner igjen akkurat den samme evnen i språket og hvordan hele eventyret henger sammen. Det samme gjelder måten du forteller på, du er krystallklar og treffer de gode poengene med den «rette» temperaturen, gjennomgående.
Jeg håper du fortsetter å skrive. Jeg vil også være interessert i å høre de 2 andre eventyrene du har skrevet tidligere. Ikke la deg distrahere av noe, bare fortsett å skrive!

Lydbok

Boken kan også bestilles som lydbok på CD – lest av forfatteren.

Priser og bestillingsinformasjon finner du her.